logo2


22/1/11

Η Deutsche Telekom, η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη, εκφράζεται θετικά σχετικά με τις πωλήσεις των Windows Phone 7. Δηλώσεις που έρχονται σε αντίθεση με τα αρνητικά σχόλια που έγιναν από την LG την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Ingo Hofacker, επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ για οικιακούς καταναλωτές της Deutsche Telekom, είπε στην έκδοση Deutschland του Yahoo News ότι οι συσκευές με Windows Phone 7 που διανέμονται από την εταιρεία έχουν άριστες πωλήσεις, η εταιρεία είναι μπροστά από τους στόχους της και η Microsoft είναι πολύ ευχαριστημένη για αυτό.

Η Deutsche Telekom ήταν στο παρελθόν αποκλειστικός μεταπωλητής σε συσκευές Apple iPhone στη Γερμανία και επί του παρόντος εμπορεύεται δύο συσκευές με Windows Phone 7, το Samsung Omnia 7 και το HTC Mozart.

Σε ανάλογο τέμπο και η Sony Ericsson που παρουσιάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να εκφράζει ενδιαφέρον για τα Windows Phone 7, αυτό είναι φημολογία εδώ και αρκετό καιρό και χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία επίσημη επιβεβαίωση είναι πολύ πιθανό να δούμε ανάλογες συσκευές μέσα στο 2011. Η Sony Ericsson συνεργάζεται στενά με τη Microsoft σε αρκετούς τομείς.



Πηγή: adslgr.com



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου