logo2


28/1/11

Original model, DualShock 3 controller and Slim modelΌσοι από εσάς περιμένατε ήρθε η ώρα. Ακολουθεί ένας πολύ μικρός αλλά καλός οδηγός για το πως θα κάνετε Jailbreak! Είναι πάρα πολύ απλό. πραγματικά δε φαντάζομαι αν θα γίνει κάποια στιγμή πιο απλό! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:












  1. Κατεβάστε από εδώ το Official Firmware 3.55
  2. Κατεβάστε από εδώ το Custom Firmware 3.55
  3. Κατεβάστε τους Backup Managers (Gaia, Rogero, multiMan)
  4. Κατεβάστε ένα patch από εδώ
  5. Κατεβάστε έναν FTP Server για το PS3 εδώ



Λοιπόν, όσοι είστε σε Firmware μικρότερο από 3.55 ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα, όσοι είστε ήδη στην έκδοση 3.55 απλά μη κατεβάσετε το Official Firmware. Δε θα χάσετε κανένα save από κανένα game οπότε μην ανησυχείτε!

Για να κάνουμε install ένα firmware στο PS3 με ένα στικάκι, πρέπει το στικάκι να είναι αρχικά κενό! Μετά δημιουργούμε μέσα ένα φάκελο που λέγεται PS3 και μέσα σε αυτόν τον φάκελο άλλον έναν που λέγεται UPDATE όπου εκεί μέσα θα βάζουμε το Firmware. Η διαδρομή δηλαδή θα είναι PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP .


Βάζουμε αρχικά το official firmware στο στικάκι με τον παραπάνω τρόπο. Πηγαίνουμε στο PS3 στην επιλογή System Update και επιλέγουμε [Update via Storage Media]. 


Κάνουμε το install και μετά την επανεκκίνηση ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μόνο που αυτή τη φορά στο στικάκι θα βρίσκεται το Custom Firmware!


Αφού τελειώσουμε και κάνει επανεκκίνηση είστε έτοιμοι να κάνετε εγκατάσταση τους Backup Managers! To jailbreak έχει γίνει επιτυχώς εφού δείτε 2 νέους φακέλους στη κατηγορία Games!


Για να κάνετε εγκατάσταση τους Backup Managers απλά βάζετε το αρχείο .pkg στο στικάκι και πηγαίνετε στο φάκελο Install Package Files στη κατηγορία Games του PS3. 




Πριν τρέξετε κάποιον Backup Manager καλό θα ήταν να τρέξετε πρώτα το patch που δίνεται παραπάνω. Μετά από αυτό το μόνο που σας μένει είναι να αρχίσετε να αποθηκεύετε τα Games σας στον σκληρό δίσκο!


Ότι απορίες έχετε στείλτε μας στο κάτω μέρος της σελίδας τις ερωτήσεις σας και θα χαρούμε να βοηθήσουμε!


Τέλος νομίζω πως είναι περιττό να πούμε πως ότι κάνετε είναι καθαρά δική σας ευθύνη και πως εμείς είμαστε απλοί χρήστες όπως και εσείς οπότε δεν εγγυόμαστε πως όλα θα πάνε καλά. Το Jailbreak του PS3 είναι καθαρά για προσωπικούς λόγους και όχι και οποιασδήποτε μορφής εμπορίου. Μας βοηθά να αποθηκεύουμε τα Games μας που έχουμε ήδη αγοράσει! 













4 σχόλια:

  1. ωραια ολα αυτα αλλα τωρα πια εχω 4.50 version oficial οποτε τι κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα! το ps3 fat 60gb(montelo CECHG04) μου εχει πανω 4.46 system software official. Αν καταλαβα καλα για να βαζεις κατεβασμενα παιχνιδια χρειαζεται jailbreak πρωτα! Πηγα αρχικα να κανω downgrade(REBUG_3.55.4_999_DGR_PS3UPDA) και μου εβγαλε file corrupted(το εβαλα σε στικακι PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP κλπ.) ! Γινεται να το κανω jailbrake και αν ναι πως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ειναι η χρησημοτητα του? http://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1396&virtuemart_category_id=84&Itemid=71

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα! εχο το Ps3 Slim το update ειναι 4.75 τι πρεπει να κανω σας παρακαλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή