logo2


20/1/11

Κατεβάστε δωρεάν το WinX Bluray DVD iPad Ripper
H Digiarty Software ανακοίνωσε πως διαθέτει δωρεάν την εφαρμογή WinX Bluray DVD iPad Ripper δωρεάν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011. Είναι η ταχύτερη εφαρμογή για να μετατρέψετε τις Bluray ή τις DVD ταινίες σας σε μορφή για iPad, iPhone ή iPod touch.

H αρχική αξία του WinX Bluray DVD iPad Ripper είναι $29,95 αλλά μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν έως το τέλος του Ιανουαρίου.
Με αυτή την εφαρμογή θα μπορείτε να μεταφέρεται πανεύκολα όλες τις Bluray και DVD ταινίες στις αγαπημένες σας φορητές συσκευές iPad, iPhone ή iPod Touch.

To WinX Bluray DVD iPad Ripper μπορεί να αφαιρέσει με επιτυχία τυχών προστασίες που υπόκεινται οι δίσκοι Bluray. Διαθέτει 128 κωδικοποιητές / αποκωδικοποιητές, και δεν χρειάζεται επιπλέον codecs για την μετατροπή των Bluray ή DVD. Επίσης, είναι συμβατό με Blu-ray H264, MPEG και VC1. Όσον αφορά τον ήχο, υποστηρίζει Bluray DTS/E-AC3 και MPL/TrueHD.

Τέλος, το WinX Bluray DVD iPad Ripper υποστηρίζει τη χρήση πολλών πυρήνων στους επεξεργαστές και παραμένει το γρηγορότερο της αγοράς στην μετατροπή βίντεο. Για μια μετατροπή μιας 2-ωρης ταινίας Bluray θα χρειαστείτε μόνο 45 λεπτά.



Download: WinX Bluray DVD iPad Ripper

Πηγή : pcsteps 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου