logo2


21/2/11

Στην αρχή της όλης ιστορίας της δίκης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να βοηθήσουν τον geohot με τα δικαστικά έξοδα. Ο ίδιος βγήκε και είπε πως μη πιστεύετε κανέναν έτσι και σας ζητήσει χρήματα, δε χρειάζομαι μέχρι στιγμής κάτι. Ήρθε όμως η στιγμή που ο geohot μέσα από το site του και το blog του έκανε έκκληση για οικονομική βοήθεια ώστε να μπορέσει να προσλάβει τα "μεγάλα όπλα" των δικαστηρίων.


Η βοήθεια δεν άργησε να έρθει και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα, αφού σελίδες με περιεχόμενο το PS3 έκαναν το καθένα δωρεές $500 όπως για παράδειγμα το ps3-hacks. Επίσης πολλοί ήταν εκείνοι που βοήθησαν με μικροποσά τα οποία όμως σε αριθμό είναι πολλά και σημαντικά!


 Κάτι άλλο που πρέπει να κρατήσουμε, είναι η επίσημη δήλωση που έκανε ο geohot σχετικά με.. τα ρέστα! Δήλωσε πως ό,τι χρήματα περισσέψουν θα δοθούν στο EFF(με σλόγκαν: "EFF is the leading civil liberties group defending your rights in the digital world." ). 


Τέλος, μια online αίτηση υποστήριξης έχει στηθεί που μπορούμε όλοι όσοι θέλουμε να "υπογράψουμε" δείχνοντας πως είμαστε δίπλα σε εκείνον που βοήθησε να έχουμε όλοι..αυτό που πληρώσαμε!









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου