logo2


3/2/11

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, βραβεύτηκε χθες στο πρώτο Συνέδριο InfoCom Smartphone & Apps, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 


Στην τελετή απονομής που διεξήχθη, κατά την οποία επιβραβεύτηκαν οι πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα, τεχνολογίες και πρόσωπα της αγοράς, ο κος Νικήτας Γλύκας, Regional Director SEE| MENA, παρέλαβε εκ μέρους της HTC το «Βραβείο Ανάπτυξης Ελληνικών Εφαρμογών», ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης διοργάνωσης του διαγωνισμού GRAND, που αποτελεί για την HTC αναγνώριση της επένδυσής της στον χώρο των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα AndroidTM.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν και οι νικητήριες εφαρμογές του διαγωνισμού GRAND της HTC, του συναρπαστικoύ διαγωνισμού που ανέδειξε πρωτότυπες εφαρμογές που δημιούργησαν Έλληνες developers για AndroidTM κινητά τηλέφωνα. Η AndroidTM πλατφόρμα, η πιο δημοφιλής και δυναμική πλατφόρμα παγκοσμίως, που πρώτα η HTC στήριξε, βρίσκεται στον πυρήνα της ανάπτυξης εφαρμογών. Η καινοτομία που έχει φέρει η HTC στην Ελλάδα στον χώρο των εφαρμογών αποδεικνύεται έμπρακτα με την βράβευση της HTC από το Συνέδριο Smartphones & Μοbile Applications.

Σχετικά με τα AndroidTM Κινητά Τηλέφωνα της HTC
HTC Desire HD™

Το HTC Desire HD™ αναδεικνύει κάθε είδους multimedia περιεχόμενο με τη βοήθεια της φωτεινής LCD οθόνης, διάστασης 4,3” και των τεχνολογιών Dolby Mobile και SRS virtual sound, ενώ αποτελεί την πρώτη συσκευή που ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8255 1GHz. Το HTC Desire HD επιτρέπει την καταγραφή βίντεο HD σε ανάλυση 720p, χάρη στην κάμερα των 8MP με το διπλό φλας που ενσωματώνει. Κατασκευασμένο με την τεχνική “unibody”, όπως το HTC Legend, το HTC Desire είναι σμιλεμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου και αποπνέει τον αέρα πολυτελείας και στιβαρότητας που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν της HTC. Τέλος, περιλαμβάνει τη λειτουργία “HTC Fast Boot” που επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητού τηλέφωνου στο λιγότερο δυνατό χρόνο για την άμεση εκτέλεση κάθε λειτουργίας του, ανά πάσα στιγμή.



HTC Desire Z™

Για τους ανθρώπους που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει, το HTC Desire Z™ τους δίνει τη δυνατότητα να διατηρούν την επαφή με συναδέλφους, γνωστούς και φίλους μέσω των Facebook και Twitter. Το HTC Desire Z™ ενσωματώνει επίσης έναν εξελιγμένο μηχανισμό που αποκαλύπτει το συρόμενο πληκτρολόγιο τύπου QWERTY για την άμεση και αξιόπιστη εισαγωγή κειμένου. Το πληκτρολόγιο του HTC Desire Ζ™ περιλαμβάνει επίσης μια σειρά συντομεύσεων πληκτρολογίου και δύο παραμετροποίησιμα από το χρήστη πλήκτρα για άμεση πρόσβαση σε κοινές λειτουργίες χωρίς την ανάγκη εισαγωγής στα αντίστοιχα μενού. Το HTC Desire Z™ επιτρέπει ακόμη την καταγραφή βίντεο HD, ανάλυσης 720p, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα των 5 megapixel με φλας. Τέλος αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο που ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Qualcomm 7230 800MHz, που προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και αυξημένη αυτονομία, ενώ υποστηρίζει και τη λειτουργία HTC Fast Boot.



HTC Sense

Η νέα εμπειρία HTC Sense™ προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις που βελτιώνουν τον τρόπο που ο χρήστης συλλαμβάνει, δημιουργεί, μοιράζεται και αποκτά πρόσβαση σε πολυμεσικό περιεχόμενο. Δημιουργώντας μια νέα εμπειρία στη χρήση της κάμερας, οι κάτοχοι της συσκευής έχουν τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο HD και σύλληψης ή επεξεργασίας εικόνων που πλαισιώνονται από μια πληθώρα ειδικών εφέ. Χάρη στη λειτουργία “HTC Locations”, τη νέα επαναστατική εμπειρία πλοήγησης, οι χρήστες αποκτούν άμεση και κατά παραγγελία πρόσβαση στους χάρτες, χωρίς καθυστερήσεις ή οικονομικές επιβαρύνσεις από τέλη περιαγωγής.
Το HTC Sense™ περιλαμβάνει επίσης μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, μέσα από το νέο online κατάστημα e-books, που βασίζεται στην υπηρεσία Kobo™ και έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη βελτιστοποιημένο για χρήση απ’ το κινητό, που επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων, την άμεση αναζήτηση ορισμών ή τη μετάφραση άγνωστων όρων.



HTCSense.com

Με τη νέα υπηρεσία HTCSense.com οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τη συσκευή τους εξ αποστάσεως, με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Για παράδειγμα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν ένα απολεσθέν κινητό τηλέφωνο, ενεργοποιώντας τον ήχο κλήσης της συσκευής στη μέγιστη δυνατή ένταση (ακόμα και αν είναι ενεργοποιημένο το αθόρυβο προφίλ) ή να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία του στο χάρτη. Σε περίπτωση που κινητό τηλέφωνο χαθεί ή κλαπεί, οι κάτοχοί του μπορούν επίσης να το κλειδώσουν εξ αποστάσεως, να προωθήσουν τις κλήσεις και τα εισερχόμενα μηνύματα σε άλλο τηλεφωνικό αριθμό, να στείλουν γραπτό μήνυμα που θα ζητούν την επιστροφή της συσκευής ή να διαγράψουν όλα τα προσωπικά δεδομένα τους, που βρίσκονται εγκατεστημένα σε αυτή. Η υπηρεσία HTCSense.com καθιστά εύκολη τη μεταφορά των δεδομένων του χρήστη από ένα κινητό τηλέφωνο HTC σε ένα άλλο καθώς και την άμεση πρόσβαση σε δεδομένα, όπως οι επαφές, τα μηνύματα κειμένου και το ιστορικό κλήσεων από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή. Οι κάτοχοι τέλος της συσκευής μπορούν να παραμετροποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο με αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως ταπετσαρίες HTC, θέματα HTC, ήχους ή plug-ins.



Σχετικά με την HTC

Η HTC Corporation (HTC) αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η HTC δημιουργεί επαναστατικά smartphones που υπηρετούν τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των χρηστών. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.



Δελτίο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου