logo2


3/2/11


Η Paradox Interactive και η Taleworlds Entertainment ανακοίνωσαν μια νέα προσθήκη στην γνωστή σειρά RPG, Mount & Blade. Το With Fire and Sword, όπως ονομάζεται, φιλοξενεί μια σειρά από καινούρια χαρακτηριστικά για το παιχνίδι, όπως την πλήρη προσαρμογή των στρατιωτών στο δικό σας γούστο, νέες επιλογές πολιορκίας και μια νέα, συναρπαστική εποχή για τον οπλισμό, ενώ θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς.


Το With Fire and Sword στηρίζεται και προεκτείνει το σύστημα μάχης που πήρε πολύ θετικά σχόλια όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Mount & Blade: Warband. Στο πεδίο της μάχης εμφανίζονται τα πρώτα τυφέκια, ανοίγοντας τον δρόμο σε νέες συναρπαστικές επιλογές και στυλ προσέγγισης των μαχών. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν εκρηκτικά για να εξοντώνουν τους αντίπαλους ή για να δημιουργούν ρήγματα στα τείχη των κάστρων.

Πέρα από το αρκετά ενισχυμένο single player mode, το With Fire and Sword θα προσφέρει μια σειρά από πρωτότυπα multiplayer modes, από τα οποία ξεχωρίζει το Captain mode, που θα επιτρέπει τους παίκτες να ελέγξουν τις δικές τους δυνάμεις σε online αναμετρήσεις.



Πηγή: pcmaster.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου