logo2


16/3/11

Το μάθημα της ημέρας για το Facebook:Αν δημιουργήσετε προσκλήσεις για το πάρτι σας, φροντίστε να μην είναι προσβάσιμες για το πολύ κοινό.
Ένα κορίτσι στην Αυστραλία έμαθε αυτό το μάθημα , αφού πρώτα έπαθε, και αναγκάστηκε να ακυρώσει το πάρτι των γενεθλίων της
για τα 16 χρόνια της όταν σχεδόν 200.000 άνθρωποι δέχτηκαν την πρόσκληση για τα γενέθλια της.
Το κορίτσι αρχικά ήθελε να καλέσει τους φίλους της από το σχολείο της στο πάρτι, και για να εξοικονομήσει χρόνο, δημιούργησε μια γρήγορη πρόσκληση στο Facebook όπου έλεγε ότι είναι καλεσμένοι όλοι, και πως θα μπορούσαν να φέρουν μαζί και φίλους αν την ειδοποιούσαν πρώτα.
Στην πρόσκληση έγραφε “είναι μια γιορτή ανοιχτή σε όλους, αρκεί να μην ξεφύγει από τον έλεγχο”.
Τελικά τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, με τρελό τρόπο πριν καν αρχίσει η γιορτή. Η αστυνομία λέει ότι η πρόσκληση εξαπλώθηκε όταν κάποιο άλλο άτομο την ανάρτησε ξανά, και σύντομα η έφηβη κοπέλα βομβαρδιζόταν από κλήσεις και μηνύματα από αγνώστους.
Η κοπέλα είχε βάλει την διεύθυνση του σπιτιού και έτσι μπορούσαν να βρουν τα τηλέφωνα της.
Ο πατέρας τη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αρχικά η κοπέλα ήταν αγχωμένη για το αν θα έρχονταν κάποιος στο πάρτι. Την προηγούμενη φορά μόνο δύο είχαν εμφανιστεί.
Τελικά και το πάρτι των γενεθλίων της για τα 16 χρόνια φαίνεται πως θα είναι το ίδιο απογοητευτικό όπως και το προηγούμενο. Το καημένο κορίτσι θα πρέπει να ακολουθήσει τις παραδοσιακές προσκλήσεις την επόμενη φορά. Ο πατέρας της είπε στην αστυνομία πως θα αποσύρει την σελίδα από το facebook. Και αν κάποιος εμφανιστεί στην γειτονιά για το πάρτι το μόνο που θα συναντήσει θα είναι αυτοκίνητα της αστυνομίας να περιπολούν στην περιοχή.

Πηγή: allfacebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου