logo2


11/3/11

Η Blizzard έκανε γνωστό ότι η ανάπτυξη του νέου της MMO, με την κωδική ονομασία "Titan", έχει την προοπτική να γίνει μεγαλύτερη από αυτήν του World of Warcraft. Χαρακτηριστικά, ο COO της εταιρείας, Paul Sams, ανέφερε... στο Gamasutra: “Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του Titan είναι το μεγαλύτερο εγχείρημα στην ιστορία της εταιρίας και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει. 

Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε, μιας και πολλούς ανθρώπους, που έχτισαν το World of Warcraft, τους έχουμε μεταφέρει στην ομάδα που ασχολείται με το νέο μας MMO. Σκεφτόμαστε ότι πρόκειται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην βιομηχανία και ελπίζουμε να μην σταματήσουμε το World of Warcraft, αλλά, για να πω την αλήθεια, φοβόμαστε ότι θα το επισκιάσει. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι θα πάψουμε να υποστηρίζουμε το World of Warcraft, μιας και ο τίτλος έχει 12 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι είναι πάντα διψασμένοι για νέο υλικό. 

Τέλος, για να σας αποκαλύψω και κάτι, έχουμε ήδη μια playable έκδοση του παιχνιδιού και πιστέψτε με όταν σας λέω ότι είναι τρομερά διασκεδαστικό".

Πηγή: gameover.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου