logo2


9/3/11


Πόσο χαμηλά μπορεί κανείς να φτάσει? To Nokia X1-00 συνδυάζει την πολύ χαμηλή τιμή πώλησης η οποία κυμαίνεται στα 35 ευρώ, με αποκλειστικά μουσικά πλήκτρα, ισχυρό μεγάφωνο και μία υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, μετατρέποντας έτσι το κινητό σε έναν εξαιρετικο pmp (portable music player).

To Nokia X1 δίνει μεγάλη έμφαση στην μουσική - το ηχείο στο πίσω μέρος έχει βαθμολογηθεί στα 106 phon (μία ειδική μονάδα μέτρησης της ακουστικής ικανότητας) και έχει καλιμπραριστεί έτσι ώστε να μην στρεβλώνεται ο ήχος ακόμη και στην πιο δυνατή ρύθμιση.
Όμως τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου δεν σταματούν εδώ - υπάρχουν 3 εξειδικευμένα πλήκτρα μουσικής, ένα βύσμα 3.5mm, ένα σετ στερεοφωνικών ακουστικών στην συσκευασία, FM ραδιόφωνο και υποστήριξη για κάρτες microSD με χωρητικότητα μέχρι 16GB.
Το Nokia X1 "τρέχει" το λειτουργικό Symbian Series 30 και στοχεύει τις αναπτυσσόμενες χώρες, έτσι ώστε οι πέντε ξεχωριστοί τηλεφωνικοί κατάλογοι να είναι αρκετά χρήσιμοι αν το τηλέφωνο διαμοιράζεται μεταξύ των μελών μιας οικογένειας. Το X1 προσφέρει τα βασικά μαζί με ένα στάνταρ πακέτο εφαρμογών και μερικά παιχνίδια.
Το Nokia X1 περιλαμβάνει επίσης έναν φακό και αν χρησιμοποιείται το πρώτο με φειδώ τότε η μπαταρία των 1320 mAh θα κρατήσει τουλάχιστον 61 μέρες σε κατάσταση αναμονής!
Οι διαστάσεις του Χ1 είναι 112.2 x 47.3 x 16 χιλιοστά ενώ το βάρος του φτάνει τα 91 γραμμάρια. Θα είναι διαθέσιμο σε πορτοκαλί, μπλε του Ωκεανού, και σκούρο γκρι χρώμα σε επιλεγμένες αγορές από τον Απρίλιο με κόστος 35 ευρώ (προ φόρων και διάφορων επιδοτήσεων).
Πηγή: myplaisio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου