logo2


7/4/11

Unreal Engine 3 ios Android NGP
Ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο για τα γραφικά επόμενης γενιάς που φέρνει η μηχανή του Unreal μας ετοίμασε η Epic Games, εταιρία που αναπτύσσει τη συγκεκριμένη μηχανή. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να θαυμάσετε τα υπέροχα γραφικά που θα φιλοξενηθούν στις οθόνες μας τα επόμενα χρόνια, ενώ λόγος γίνεται και στην ανάπτυξη παιχνιδιών που αφορούν τις πλατφόρμες iOS, Android και NGP.

Η νέα Unreal Engine 3, που σας είχαμε παρουσιάσει και στο techblog πριν από κάποιο καιρό, σηματοδοτεί την αρχή μιας νέα γενιάς γραφικών, με καλύτερες σκιές, πιο αληθοφανή εφέ, περισσότερες φυσικές κινήσεις των χαρακτήρων και ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
Αν και όλα αυτά απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ, στο video γίνεται αναφορά και στα παιχνίδια που μπορούν να σχεδιαστούν μέσω της Unreal Engine 3 και αφορούν τα iOSAndroid και Sony NGP. Με τα νέα smartphones να γίνονται ολοένα και ισχυρότερα, οι δυνατότητες αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας γραφικών υπάρχουν και αυτό που μένει είναι τα εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι developers παιχνιδιών.
Το πρώτο βήμα το έκανε η Sony-Ericsson με το Xperia Play που θα μπορεί να τρέχει παιχνίδια του PlayStation 1 και 2, αλλά φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα για ανάπτυξη τίτλων αποκλειστικά για την κατηγορία των smartphones και με το video που παρουσίασε, η Epic κλείνει το μάτι στους κατασκευαστές παιχνιδιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου