logo2


1/3/14



Μπορεί ακόμα να μην έχουμε κάποια εφαρμογή που θα σας βρίσκει άμεσα parking αλλά κοντεύουμε! Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί, ορίστε μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βρείτε το ακριβές σημείο που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας.



Λίγο η ξέφρενη διασκέδαση των ημερών, λίγο το ότι δε βρίσκατε να παρκάρετε κοντά στο μέρος που θέλατε να πάτε, πολλές φορές χρειάζεται να κρύψετε κάπου μακριά το αμάξι σας. Τώρα μην ανησυχείτε γιατί μόλις επιτέλους βρείτε να παρκάρετε, αμέσως βγάζετε το κινητό σας τηλέφωνο και αφού ενεργοποιήσετε το GPS απλά τρέχετε την εφαρμογή Find My Car.

Στην αρχική οθόνη απλά επιλέξτε την επιλογή Park


Το κινητό θα ψάξει μέσω GPS την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεται και θα την αποθηκεύσει με όποιο όνομα επιλέξετε 


Στον γυρισμό για το αυτοκίνητο, πατάμε στην επιλογή Find κάτω ακριβώς από την επιλογή Park που είδαμε στη πρώτη εικόνα. Μας εμφανίζονται οι παρακάτω επιλογές. Έχει επιλογή να μας δείξει απλά το που αλλά ακόμα και να μας οδηγήσει με αναλυτικές οδηγίες σαν κανονικό GPS Navigation. Αν θέλουμε μπορούμε να στείλουμε σε κάποιον που είναι το αυτοκίνητο σε περίπτωση ας πούμε που θέλουμε να μας φέρει κάτι από το αμάξι! 


Το σημείο εμφανίζεται στο χάρτη με ένα σημαιάκι, αν κάνουμε zoom το δείχνει αρκετά πιο καθαρά απ'ότι στη παρακάτω φωτογραφία


Παρκάρετε ελεύθερα (αφού βρείτε) και μην ανησυχείτε για το αν θα ξεχάσετε το που!







2 σχόλια: