logo2


16/11/10

Η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Facebook συνενώνει το e-mail, τα μηνύματα, το chat και το SMS. "H νέα πλατφόρμα δεν ‘σκοτώνει’ το e-mail, αλλά αποτελεί ένα σύστημα ενημέρωσης που ενσωματώνει ένα είδος e-mail" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mark Zuckerberg κατά την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας. 

Μέσω της νέας πλατφόρμας, όλοι οι χρήστες του Facebook αποκτούν ένα e-mail που δημιουργείται από τη σύνθεση του username και της κατάληξης @facebook.com. Ο Zuckerberg πιστεύει ότι τα e-mail στην τωρινή τους μορφή είναι πολύ …αργά και απαρχαιωμένα. Γι’ αυτό και προτείνει ένα πιο σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας. 

Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα δεδομένα -chat, email, SMS- θα συγκεντρώνονται ένα κεντρικό σημείο, το νέο Social Inbox. Αυτό θα διαθέτει δύο διαφορετικούς φακέλους εισερχομένων, όπως κι ένα φάκελο για τα spam. Στον κυρίως φάκελο θα συγκεντρώνονται οι ειδοποιήσεις από επιλεγμένες επαφές [όχι μόνο από τους φίλους που έχετε στο Facebook]. Ο δεύτερος, μικρότερης σπουδαιότητας, φάκελος θα χρησιμοποιείται για την συλλογή ειδοποιήσεων από τους υπόλοιπους γνωστούς σας. 

Ο Zuckerberg δήλωσε ότι το νέο σύστημα ειδοποίησης θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή:www.capital.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου