logo2


20/11/10


Όλοι ξέρουμε τον Firefox, τον Chrome, τον Opera και τον Internet Explorer. Για αυτούς που χρησιμοποιούν όμως πολύ το Facebook και το Twitter, ήρθε τώρα και ο Rockmelt.
Ο Rockmelt είναι ο πρώτος browser που ενσωματώνει από την αρχή λειτουργίες για τα 2 πιο γνωστά κοινωνικά δίκτυα. Δε μιλάμε για ένα απλό Share σε αυτά όπως είδαμε και χτες με το F1 firefox extension αλλά πλήρη αλληλεπίδραση και συνεχή ενημέρωση.
Στην όψη μοιάζει πολύ με τον Chrome αφού
βασίζονται και οι 2 στο Chromium. Στην πράξη όμως ο Rockmelt έχει 2 μπάρες, μια αριστερά και μια δεξιά του παραθύρου του. Αριστερά έχουμε τις online επαφές του Facebook ή ακόμα και κάποιες που έχουμε ορίσει εμείς ως favourites και δεξιά τα buttons για Facebook, Twitter, RSS Feed κτλ.
Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο update σε κάποια υπηρεσία θα εμφανίζεται ένα νούμερο με τον αριθμό των updates στο αντίστοιχο button.
Για την ώρα ο Rockmelt είναι σε beta invite only phase και μπορείτε να κάνετε αίτηση από το κεντρικό site της εφαρμογής. Εμείς τον δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε το interface.



Δείτε και το επίσημο βίντεο της παρουσίασης του browser:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου