logo2


27/12/10

400x TEW 690AP 300x285 Το πρώτο ασύρματο router στα 450MbpsΛίγα χρόνια πριν, κάθε κατασκευαστής router  έβγαζε και ένα προϊόν με το πρότυπο Draft-N. Τώρα φαίνεται πως άλλη μία κούρσα πάει να ξεκινήσει ανάμεσα στους κατασκευαστές με νέα ασύρματα router που φτάνουν τα 450Mbps. Η εταιρία TRENDnet είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε ένα τέτοιο router, το νέο της TEW-690AP το οποίο είναι το πρώτο Wireless N Access Point στα 450Mbps.

Η συσκευή υποστηρίζει Wireless Distribution System (WDS) καθώς και λειτουργία Repeater. Το TRENDnet TEW-690AP είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Advanced Multiple Input Multiple Output (MIMO) με τρία streams ανά κεραία, και έτσι παράγεται η μέγιστη ταχύτητα των 450Mbps. Ο αριθμός αυτός βέβαια είναι θεωρητικός αλλά και η πραγματική ταχύτητα θα πρέπει να είναι κοντά σε αυτόν.
Για όσους δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ασύρματα, υπάρχει και μία θύρα Gigabit Ethernet η οποία θα διατηρήσει υψηλή απόδοση σε ενσύρματες συνδέσεις. Το Wi-Fi Protected Setup (WPS) βοηθά να συνδέσουμε άλλες WPS συσκευές με το πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας την εγκατάσταση πολύ απλούστερη. Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το router είναι 4 SSIDs ανά ασύρματη ζώνη, διαφορετική κρυπτογράφηση για κάθε SSID, WMM QoS, κρυπτογράφηση WPA2-RADIUS, καθώς και ένα βολικό διακόπτη on/off.

Πηγή: secnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου