logo2


12/1/11

Είναι αλήθεια. Και όμως συνέβη το αναπόφευκτο, αυτό που δεν πρέπει να συζητάμε και να σχολιάζουμε. Η comScore λέει ότι το Android για πρώτη φορά ξεπέρασε το iPhone στην Αμερική στον συνολικό αριθμό χρηστών smartphones με τα νούμερα να δείχνουν 61.5 εκατομμύρια συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας να χρησιμοποιούν smartphones με 26% αυτών να χρησιμοποιούν Android κινητό και 25% κάποιο iPhone 4 / 3GS ή παλιότερο μοντέλο.



Τα νούμερα αφορούν τον Νοέμβριο 2010 και στην περίπτωση που δεν περιέχουν την απόλυτη αλήθεια με ακρίβεια δεκαδικών, δείχνουν ξεκάθαρα την τάση και την επικράτηση του Android ως πλατφόρμα στην Αμερική. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα Android κινητά έχουν τις ίδιες δυνατότητες ή είναι το ίδιο εξελιγμένα με το iPhone 4 / 3GS αλλά ότι υπερέχουν αριθμητικά στο σύνολο των ενεργών χρηστών κινητής τηλεφωνίας. Η μάχη δεν έχει κριθεί ακόμα γιατί η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone για το δίκτυο της Verizon αλλά και το iPhone 5 στις αρχές του καλοκαιριού 2011. Ο κατακερματισμός της αγοράς του Android στο Android Market αλλά και στις εκδόσεις του λειτουργικού, η διάθεση εφαρμογών, το κέρδος για τους developers και η επιτυχία του iPhone στην Verizon θα κρατήσουν το ενδιαφέρον υψηλά τους επόμενους μήνες.
Πηγή: myplaisio.gr

1 σχόλιο:

  1. Λογικό είναι αφού το android το έχουν αναλάβει πολλές εταιρίες!Ο λόγος που ξεπέρασε το iOS είναι επειδή δεν έχει όλος ο πλανήτης iPhone..ακόμα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή