logo2


20/1/11


Ενδείξεις στο iOS 4.3 beta 2 μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το iPad 2 θα παρουσιαστεί στις 9 Φεβρουαρίου!
Μέχρι και σήμερα, το εικονίδιο του Calander.app στο iPad εμφάνιζε την ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής (27 Ιανουαρίου), σε όλες τις καταχωρήσεις της Apple όπως π.χ στο App store.


Όπως όμως παρατήρησε ο Florian Schimanke, ένα preview image του iOS 4.3 beta 2 μας δείχνει ένα ανανεωμένο εικονίδιο του Calendar.app με αλλαγμένη ημερομηνία… Το νέο νούμερο το οποίο εμφανίζεται είναι ο αριθμός 9 (Φεβρουαρίου;), και δεν αποκλείεται να αποτελεί την ημερομηνία παρουσίασης του iPad 2!
Η ημερομηνία συμβαδίζει με τα δημοσιεύματα που ήθελαν το iPad 2 να κυκλοφορεί στα τέλη Φεβρουαρίου (βλ. iPad 2 μέσα σε 100 μέρες (;))
Η Foxconn έχει προετοιμαστεί για μια αρχική εκτίμηση πωλήσεων της τάξης των 400,000 – 600,000 συσκευών. Εάν αληθεύει αυτό, σημαίνει ότι το επόμενο iPad θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Φλεβάρη 2011. Η Apple αρχικά επιθυμούσε να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή τον Ιανουάριο αλλά επειδή η έκδοση της συσκευής είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο η ημερομηνία αυτή αναβλήθηκε. Τα νέα εργοστασία της Foxconn στην Chengdu βρίσκονται ακόμα σε πιλοτικό στάδιο, οπότε ο κύριος προμηθευτής θα παραμείνουν τα εργοστάσια στο Shenzhen. Όλοι οι υπόλοιποι προμηθευτές υλικών έχουν ειδοποιηθεί για το πρόγραμμα παραγγελιών σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.
Απ’ότι φαίνεται η Apple βιάζεται να κυκλοφορήσει το νέο iPad για ανταγωνιστικούς λόγους. Το πρώτο iPad είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλη του 2010.


Πηγή: iphonehellas.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου