logo2


10/2/11

Το τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΑΤΕΙ Πειραιά με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Λειτουργικών Συστημάτων διοργανώνει φεστιβάλ Ανοικτού Κώδικα και Ελεύθερου Λογισμικού στις 9 και 10 Απριλίου 2011.

Στο εν λόγω φεστιβάλ είστε όλοι καλεσμένοι ανεξαρτήτου γνώσεων όσον αφορά το θέμα, διότι θα υπάρξει πληθώρα παρουσιάσεων που θα διδάξουν τι είναι ελεύθερο λογισμικό στους αρχάριους και άλλες που θα απευθύνονται σε πιο εξειδικευμένο κοινό.

Το περιεχόμενο του φεστιβάλ περιλαμβάνει ομιλίες γύρω από θέματα νέων τεχνολογιών από διακεκριμένα άτομα, παρουσιάσεις ελληνικών κοινοτήτων που δραστηριοποιούνται γύρω από το ελεύθερο και ανοιχτού κώδικα λογισμικό, διανομή και εγκατάσταση ελεύθερου λογισμικού και προγραμμάτων ανοιχτού κώδικα και workshops που θα τρέχουν παράλληλα με τις παρουσιάσεις.

Για κάποιον ο οποίος θέλει να λάβει ενεργό ρόλο κατά την διάρκεια του φεστιβάλ μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για κάποιο stand ή για κάποια ομιλία ή ακόμα και για κάποιο workshop. Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την κατάλληλη φόρμα ή να στείλτε e-mail εδώ με τις σχετικές πληροφορίες.

Που ακριβώς; To φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο AΤΕΙ Πειραιά στο Αμφιθέατρο Χατζηνικολάου. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και θα υπάρχουν παντού αφίσες με οδηγίες! Η τοποθεσία φαίνεται στο χάρτη







Περισσότερα εδώ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου