logo2


18/2/11


Ήρθε η ώρα να δούμε τι αξίζετε στο multiplayer κομμάτι του Crysis 2. Το multiplayer demo του Crysis 2, που θα αρχίσει να διατίθεται από το επίσημο website του παιχνιδιού από την 1η Μαρτίου, περιλαμβάνει δύο εντυπωσιακούς χάρτες, δύο διαφορετικά game modes και ατέλειωτες ώρες δράσης.


Με αυτό, θα μπορέσετε να μάθετε όλα τα μυστικά της Nanosuit, η οποία σας επιτρέπει να είστε ισχυροί, αόρατοι, γρήγοροι, στοιχεία που σας μεταμορφώνουν στο απόλυτο όπλο καταστροφής.


Οι μάχες που θα δώσουν οι παίκτες είναι σε ομάδες των έξι παικτών, στην περιοχή του Manhattan. Ο πρώτος χάρτης ονομάζεται “Skyline” και τοποθετείται στις οροφές και στο εσωτερικό των ουρανοξυστών, ενώ ο δεύτερος ονομάζεται “Pier 17” και βρίσκεται σε ένα ανοιχτό περιβάλλον με λίγα αντικείμενα για να καλυφθείτε. Από την άλλη, αν επιλέξετε το “Team Instant Action” mode θα πρέπει να σκοτώσετε όσους περισσότερους αντίπαλους μπορείτε μέσα στον γύρο, ενώ στο “Crash Site” mode θα πολεμήσετε για τον έλεγχο κάποιων εξωγήινων θαλαμίσκων και θα κερδίζετε πόντους όταν τους προφυλάσσετε και κρατάτε μακριά τους εχθρούς.

Στην εμπορική έκδοση του Crysis 2 τα multiplayer modes είναι 6 και οι χάρτες 12, σε διάφορες πασίγνωστες περιοχές της Νέας Υόρκης. Με τη συμμετοχή σας σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, θα έχετε την ευκαιρία να ανέλθετε στην ιεραρχία των 50 διαφορετικών στρατιωτικών βαθμών και να κερδίσετε διάφορα upgrades για τα όπλα και τη Nanosuit.

Μάλιστα, όσοι προ-παραγγείλουν το Crysis 2 αυτές τις ημέρες θα πάρουν αυτόματα την Limited Edition του παιχνιδιού, για όσο διαρκούν τα αποθέματα. Η Limited Edition προσφέρει bonus XP στις multiplayer μάχες, το SCAR Hologram Decoy για να ξεγελάτε τον αντίπαλο, το SCAR Weapon Skin που αλλάζει την μορφή των assault rifles του παιχνιδιού και το Platinum Dog Tag, ένα μοναδικό dog tag από τα 250 που θα μπορείτε να μαζέψετε στο παιχνίδι.

Ως τις 25 Μαρτίου που κυκλοφορεί, ασχοληθείτε λοιπόν με το demo του.



Πηγή: pcmaster.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου