logo2


15/2/11

Ο εντελώς νέος τρόπος παρουσίασης των φωτογραφιών του Facebook γίνεται διαθέσιμος σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Περιλαμβάνει μεγαλύτερες φωτογραφίες, νέο περιβάλλον επικοινωνίας τύπου light-box και άλλες δυνατότητες οι οποίες το καθιστούν πιο ανταγωνιστικό έναντι του Flickr.


Πρωτοείδαμε τις αλλαγές γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου. Και ενώ μερικοί ...τυχεροί είχαν αυτές τις δυνατότητες για αρκετό καιρό, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε γιατί καθυστερούσε η καθολική εφαρμογή τους. Τελικά το Facebook επιβεβαίωσε προχθές ότι η παγκόσμια καθιέρωση των αλλαγών έρχεται σύντομα. Και χθες τις είδαμε σε αρκετούς λογαριασμούς χρηστών.



Ένα μεγάλο κέρδος για το Facebook, είναι το γεγονός ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να περιηγηθούν στις φωτογραφίες τους χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν την τρέχουσα σελίδα. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, κατέβασμα συνδέσμων φωτογραφιών και μαζικό tagging.

Πολλές από αυτές τις δυνατότητες μας θυμίζουν το Flickr.
Μαζί με τη δυνατότητα “Tag suggestions” (η οποία ενσωματώνει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων), το Facebook παραμένει δυνατό και ανταγωνιστικό και στον τομέα των φωτογραφιών.

Εάν δεν έχετε ακόμη τη νέα προσθήκη στο δικό σας λογαριασμό Facebook, απλά κάνετε λίγες εβδομάδες υπομονή. Η Αλλαγή είναι καθ’ οδόν!

Πηγή : mashable





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου