logo2


8/2/11

Η Intel έρχεται ακόμη μια φορά να μας απασχολήσει με το θέμα του σχεδιασμού και τις μητρικές που θα πρέπει να αντικατασταθούν. Από ότι φαίνεται στην εταιρία έχει δημιουργηθεί ένας πανικός λόγω του προβλήματος και η εταιρία προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να το καλύψει και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, έτσι λοιπόν ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση της να ξεκινήσει πάλι την διάθεση των τσιπ της 6 Series τα οποία έχουν ελάττωμα στον σχεδιασμό τους και μπορούν να οδηγήσουν σε μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια χρήσης των θυρών SATA 3.0 Gbps.

Σύμφωνα με την Intel, θα γίνουν διαθέσιμα ελαττωματικά τσιπ μόνο στους κατασκευαστές υπολογιστών οι οποίοι θα θέλουν να δημιουργήσουν συστήματα τα οποία δεν θα επηρεάζονται από το πρόβλημα. Αυτό πιθανόν σημαίνει ότι θα σκάσουν μύτη αρκετά Sandy Bridge laptops τα οποία θα χρησιμοποιούν δύο θύρες SATA 6.0 Gbps οι οποίες απέχουν από το πρόβλημα. Φυσικά, θα υπάρξουν και μερικά desktops τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά πιθανόν με λιγότερες SATA συσκευές τοποθετημένες στο σύστημα.

Τα προβληματικά τσιπ της σειράς 6 έχουν μετρημένες τις μέρες τους αφού η Intel ξεκίνησε την κατασκευή των B3 τα οποία θα είναι διαθέσιμα στα τέλη αυτού του μήνα.



thelab.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου