logo2


9/2/11

φωτο απο flickr & χρηστη wonderlaneΠαρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα. Το Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς υποδέχεται για μία ακόμη φορά την ανοιχτή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν σε άλλη μία βραδιά δικτύωσης εν μέσω καφέ. Οι αθηναϊκές συναντήσεις αριθμούν πλέον τις 37 και, καθώς ενδιαφέροντες άνθρωποι έρχονται κοντά, ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν. Αφήνουμε σε εσάς τα περαιτέρω, με τις λεπτομέρειες να ακολουθούν εδώ.



Ομιλητές
- Οι Πάρις ΚασιδιάρηςΑντώνης ΜανούσηςΜάριος Κόγιας &Θανάσης Δαγκλής, δευτεροετείς φοιτητές HMMY ΕΜΠ, θα παρουσιάσουν το Sourcelair, μία εφαρμογή που επιτρέπει collaborative editing & compilation του κώδικά σας online, η οποία και δημιουργήθηκε μέσα από ένα ανοιχτό σεμινάριο web development από φοιτητές για φοιτητές που μόλις ολοκληρώθηκε.
- Ο Νίκος Κόντης θα παρουσιάσει το byteme.digital, το πρώτο Ελληνικό πλήρως διαδραστικό περιοδικό στο iPad (μεταξύ άλλων συσκευών & λειτουργικών συστημάτων), αλλά και τη σχετική πλατφόρμα για εκδότες.
- Ο Βάιος Γκίτσας, ιδρυτής της 1 Idea Mobile, θα παρουσιάσει τον φιλόδοξο πάροχο υπηρεσιών mobile marketing που, δραστηριοποιούμενος σε έναν ήδη ώριμο και αρκετά ανταγωνιστικό κλάδο, επιχειρεί να καινοτομήσει με διεθνή στοχοθέτηση.
- O Philip Brinkmann, ιδρυτής & CEO της Travelplanet24, θα επιχειρήσει να συνοψίσει συμπεράσματα, δυσκολίες, επίσης τις σωστές αλλά και τις λάθος αποφάσεις μιας μεστής επιχειρηματικής διαδρομής 5 ετών.
Πού
Τόπος συνάντησης, κατά τα γνωστά, το εκλεκτό Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138 (χάρτης κάτωθι). To cafe-bar σας περιμένει για καφέ πριν και ποτά μετά, το αμφιθέατρο 350 θέσεων για τις παρουσιάσεις. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).

View Benaki Museum in a larger map
Πότε
  • Οι πόρτες του Μουσείου θα είναι ανοικτές από το απόγευμα της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου στις 18.00, για καφέ και τις πρώτες γνωριμίες.
  • Ακριβώς στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες ομιλίες, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
  • Αμέσως μετά, ο παλμός της συνάντησης μεταφέρεται στο bar, με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα.
Πώς
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, μπορείτε να αφήσετε σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).
Ο λόγος
Ο κάθε παρευρισκόμενος συνιστά έναν καλό λόγο για να βρεθείτε κι εσείς εκεί. Σε ύφος χαλαρό και κλίμα ανεπίσημο, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να γνωριστείτε με ανθρώπους από όλο το φάσμα του τεχνολογικού επιχειρείν ή εκείνους που επιθυμούν να το ενστερνιστούν, μεταξύ άλλων geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες ή και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, εν τέλει -γιατί όχι- με τον επόμενο σας συνεργάτη, στο διαδραστικό κοινωνικό δίκτυο που όλο αυτόν τον καιρό παραμένει πρωτίστως χειροπιαστό και real world. Περισσότερα το απόγευμα της Παρασκευής από κοντά, προμηθευτείτε με αρκετές business cards και σας περιμένουμε!
Περισσότερα στο opencoffee.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου