logo2


16/2/11

Η BioWare και η EA θα προωθήσουν το Dragon Age 2 με μια online τηλεοπτική σειρά με κανονικούς ηθοποιούς. Η σειρά θα ονομάζεται Dragon Age: Redemption και θα πρωταγωνιστήσει η
Felicia Day στον ρόλο της Tallis, μιας elf assassin. Η Day έχει αναλάβει και το σενάριο της σειράς, ενώ δήλωσε πρόσφατα για το “μυστικό project” που διέδιδε ότι έχει αναλάβει για λογαριασμό των gamers στο Twitter της: “Συνεργάζομαι με βετεράνους της ταινίας Independence Day και της σειράς Lost γι’ αυτή τη σειρά. Θα είναι ένα βήμα παραπάνω από αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα στον Web. Για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, το να μπορέσω να δημιουργήσω μία web τηλεοπτική σειρά που να είναι συνδεδεμένη με ένα τόσο τεράστιο όνομα, με το καλύτερο role-playing game που υπάρχει αυτή τη στιγμή.”

Πάντως, αν υπάρχει μια χούφτα ανθρώπων που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αξιόλογο, θεωρούμε ότι η Day βρίσκεται ανάμεσά τους. Είναι gamer και η ίδια, ενώ έγινε περισσότερο γνωστή στην αγορά με τη δημιουργία της web σειράς “The Guild”, μιας κωμωδίας με πρωταγωνιστές μια ομάδα ανθρώπων που λατρεύουν τα MMO.

Πηγή: pcmaster.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου