logo2


15/3/11

Η Bethesda Softworks ανακοίνωσε χθες ότι ξεκίνησε την ανάπτυξη του Prey 2, με στόχο να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2012. Την ανάπτυξη ανέλαβε η ομάδα που είχε ασχοληθεί και με τον πρώτο τίτλο, τη Human Head Studios, και θα το στηρίξει σε μια κορυφαίας τεχνολογίας engine από την id Software.

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Bethesda για το Prey 2,” δήλωσε ο Chris Rhinehart, υπεύθυνος για το project. 

“Το Prey 2 θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να εξερευνήσουν μια καινούρια πτυχή του σύμπαντος του Prey, μια πτυχή που θα προσφέρει έντονη δράση σε έναν ανοιχτό, εξωγήινο κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι επίσης που θα δείξουμε στους gamers τον τίτλο στον οποίο εργαζόμαστε και ελπίζουμε να νοιώσουν κι εκείνοι το ίδιο.”

Η ανάπτυξη του Prey 2 είχε ανακοινωθεί ξανά και το 2008, όταν τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκαν στην 3D Realms και στην Radar Group, την εταιρεία στην οποία ήταν επικεφαλής ο ιδρυτής της Apogee Software, Scott Miller. Το 2009 όμως, η Bethesda Softworks εξαγόρασε τα δικαιώματα της σειράς.

Πηγή: pcmaster.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου