logo2


19/3/11

Το μέτωπο επεκτάθηκε στην ΕυρώπηΜε το Homefront να βλέπει επιτέλους την κυκλοφορία του στη Γηραιά Ήπειρο, σήμερα η Kaos, μέσω του Keza MacDonald, αποφάσισε να κάνει κάποιες σημαντικές δηλώσεις, τόσο για τον ίδιο τον τίτλο, όσο και για το μέλλον της σειράς. 


«Οι απόψεις και οι κριτικές για τον τίτλο μας διίστανται. Έχουμε μερίδιο ευθύνης για την οικονομική πορεία της THQ, η οποία μας στήριξε πολύ, οπότε το φορτίο είναι μεγάλο. Παρόλα αυτά, είδαμε εντυπωσιακές πωλήσεις την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στην Αμερική. Λίγο πριν το launch του Homefront, καθίσαμε με τον David Votypka και συζητήσαμε για το πως θα εκλάβει το κοινό τον τίτλο μας, καθώς και για τις βλέψεις ενός sequel. Δεν υπάρχει έλλειψη ιδεών, υπάρχει έλλειψη χρόνου και φυσικά πόρων» δηλώνει χαρακτηριστικά ο MacDonald.

«Υπάρχουν πράγματα που θα θέλαμε να γίνουν καλύτερα, αλλά η εμπειρία που αποκτήσαμε σίγουρα θα μας βοηθήσει για να βελτιωθούμε. Για παράδειγμα, θέλουμε να δείξουμε περισσότερο τις προσπάθειες των απλών πολιτών της κατοχικής Αμερικής, όπως πολύ ωραία το κάνει το Half-Life 2. Το να φέρουμε συναισθηματικές επιλογές και συνέπειες στις ενέργειες του παίκτη μέσα στο gameplay, είναι κάτι το οποίο θέλουμε πολύ στο μέλλον» αναφέρει μεταξύ άλλων ο άνθρωπος της Kaos.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Το Homefront κυκλοφόρησε χθες στην Ευρώπη, για Xbox 360, PlayStation 3 και PC.

πηγή: gameover

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου