logo2


15/3/11

Κάντε το PC σας γρηγορότερο με το The Ultimate Troubleshooter!
To 65% των προβλημάτων σε έναν υπολογιστή (κολλήματα, μπλε οθόνες, αργή λειτουργία κλπ) δεν οφείλονται σε προβλήματα του Hardware, σε ιούς ή spyware. Στην πραγματικότητα οφείλονται σε background tasks, που ανήκουν σε νόμιμα προγράμματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά!
Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος και απλός τρόπος να ξεφορτωθούμε οποιοδήποτε περιττό πρόγραμμα...
Το μέσο PC διαθέτει τουλάχιστον 25 background tasks που δεν χρειάζεται να τρέχουν, και τα οποία καταναλώνουν διαρκώς μνήμη, ενδεχομένως και επεξεργαστική ισχύ, στερώντας πόρους του συστήματος από τα προγράμματα που πραγματικά τους χρειάζονται.
Taskbar
Στην ερώτηση “Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό?” την απάντηση έρχεται να δώσει το The Ultimate Troubleshooter (TuT). Πρόκειται για ένα προγραμματάκι που κοστίζει μόλις 9,95 δολάρια (ήτοι γύρω στα 6,5 ευρώ) και το οποίο όχι μόνο ελέγχει το σύστημα για όλες τις διεργασίες (περιττές και μη), αλλά περιέχει και αναλυτική περιγραφή για την καθεμία από αυτές, εξηγώντας το τι κάνει και τους λόγους για τους οποίους ενδεχομένως να πρέπει να την απενεργοποιήσουμε.
Ultimate1
Ξεκινώντας το πρόγραμμα και πατώντας το κουμπί refresh, στην πρώτη καρτέλα “Tasks” βλέπουμε το σύνολο των προγραμμάτων και διεργασιών που τρέχουν στον υπολογιστή, ενώ στην πρώτη στήλη “Status” βλέπουμε το πως τις κατατάσσει το πρόγραμμα (OK, Not OK, User's Choice και Unknown).
Ultimate2
Επιλέγοντας το κάθε πρόγραμμα, βλέπουμε την περιγραφή του στο κουτάκι “Our findings, and our views on this task” και την πρόταση της ομάδας του TuT στο κουτάκι “Our recommendations (and more views)”.
Ultimate4
Τα προγράμματα με κίτρινο (User's Choice) είναι προγράμματα που μπορεί να σας χρειάζονται, μπορεί και όχι, αναλόγως αν τρέχετε συγκεκριμένες εφαρμογές που εξαρτώνται από αυτά.
Right-click
Τέλος, αφού έχετε διαπιστώσει τι είναι άχρηστο και τι όχι, με δεξί κλικ έχετε την επιλογή να τερματίσετε μια εργασία, να την κάνετε suspend ή να τη διαγράψετε εντελώς.
Πάντως, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για κάποια συγκεκριμένη διεργασία, σας συμβουλεύουμε να μην τη σβήσετε κατ' ευθείαν, δείτε πώς λειτουργεί το σύστημά σας χωρίς αυτή για ένα διάστημα, και μετά τη σβήνετε με ασφάλεια.
Η ίδια ακριβώς διαδικασία μπορεί να γίνει στην καρτέλα startups, για τα προγράμματα που ξεκινούν μαζί με τα windows (90% των οποίων είναι εντελώς άχρηστα) καθώς και για services που είναι ρυθμισμένα στο σύστημα.
services
Ειδικότερα για τα services, το πρόγραμμα μας επιτρέπει την απευθείας αλλαγή της κατάστασης εκκίνησής τους (Automatic, Manual ή Disabled).
Δοκιμάστε λοιπόν την demo έκδοση του προγράμματος και δείτε πως μπορείτε να ελαφρώσετε τον υπολογιστή σας από όλα τα άχρηστα που τον βαραίνουνε...


http://www.pcsteps.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου