logo2


20/3/11


Δεν έχετε σταθερό χέρι για να κάνετε λήψεις βίντεο? Κανένα πρόβλημα. Η εξαγορά της εταιρείας λογισμικού Green Parrot Picture από το YouTube μπορεί μια μέρα να σταθεροποιήσει και να αποκαταστάσει τα φτωχά σε ποιότητα βίντεο.


Οι πιθανότητες ενσωμάτωσης του λογισμικού του Green Parrot Picture στο Youtube μπορεί να σημαίνει τεράστιο άλμα στην ποιότητα για τα μελλοντικάβίντεο των χρηστών. Η τεχνολογία του Green Parrot "βοηθά να κάνε τα βίντεο να φαίνονται καλύτερα ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί λιγότερο εύρος διτκύου και βελτιώνει την ταχύτητα αναπαραγωγής".
Δείτε παρακάτω το παλιό βίντεο. Η εικόνα στο αρχικό βίντεο τρέμει , αλλά μετά την αποκατάσταση, είναι φανερά πιο σταθερό.
Το σύνθημα είναι κάνε την λήψη, και διόρθωσε μετά. Για τα περισσότερα βίντεο που αναρτώνται στο YouTube δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά δεν υπάρχει σχέδιο πως το λογισμικό συμπίεσης και αποκατάστασης του Green Parrot θα χρησιμοποιηθεί στο YouTube. Θεωρητικά είναι δυνατόν το βίντεο που θα αναρτάται στην υπηρεσία να εκτελεί αυτόματα τον αλγόριθμο που θα ανιχνεύει τρέμουλο και κούνημα και να το διορθώνει αυτόματα.
Με μια τέτοια ενδωμάτωση δεν θα ανησυχήσουμε ξανά για τα βίντεο που θα τραβήξει η γιαγιά μας, ενώ χορεύει.


dailytech.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου