logo2


10/4/11


Μόλις χθες το "μαρτυριάρικο" site της Dell αποκάλυψε επιπλέον πληροφορίες για το επερχόμενο Alienware M11x R3, και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον μεγαλύτερο αδερφό του να ακολουθήσει το παράδειγμα του μικρότερου. Σήμερα λοιπόν έχουμε στα χέρια μας το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης και το εργοστασιακό εγχειρίδιο service για το M14x.



Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε Full HD οθόνη LCD για τον 14άρη εξωγήινο, αλλά θα υπάρχουν προφανώς οθόνες με ανάλυση 1366 x 768p και 1600 x 900p για να διαλέξετε.
Και οι δύο θα συνεπικουρούνται από την κάρτα γραφικών της nVidia, GeForce GT555M με την τεχνολογία Optimus και με έως 3GB μνήμη VRAM.

Επίσης θα βρείτε την τελευταία γενιά επεξεργαστών Sandy Bridge Core i5 και Core i7 της Intel, έως 8GB μνήμη RAM, Θύρα Gigabit Ethernet, θύρα SATA 6Gbps, 3G/4G modem (προαιρετικά), Wireless HD (προαιρετικά), κάμερα ανάλυσης 2 megapixels καθώς και μία μπαταρία 8 κελιών και 63 Whr για να παίζετε με τις ώρες εν κινήσει.
Πάτηστε λοιπόν το Περισσότερα για να δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του νέου gaming laptop της Alienware καθώς και πως μπορείτε να το κομματιάσετε...
Τώρα πλέον περιμένουμε την Dell από στιγμή σε στιγμή να ανακοινώσει και επίσημα το νέο Alienware M14x καθώς και το πως θα νιώσουν τα πορτοφόλια μας με την τιμή πώλησης του...
Πηγή: myplaisio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου