logo2


11/4/11

Nokia X7 web
H ημέρα της κυκλοφορίας του νέου Nokia X7 φαίνεται πως πλησιάζει, καθώς η Three Αγγλίας ανέβασε δύο promo video στο YouTube με το κινητό και τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian. Το Nokia X7 σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο Symbian υπόσχεται γρηγορότερη εναλλαγή οθονών, βελτιωμένο browser και επιτέλους QWERTY πληκτρολόγιο σε portait mode.

Τα χαρακτηριστικά του Nokia X7 είναι αρκετά αξιόλογα, με την οθόνη του να αγγίζει τις 4 ίντσες και να είναι ίδια με την πολύ καλή οθόνη του Nokia E7, η εσωτερική του μνήμη θα είναι 8GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτα microSD κατά 32GB, ενώ η κάμερα του θα είναι της τάξης των 8 Megapixel με fixed focus.
Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα ο επεξεργαστής του θα τρέχει στα 720 MHz και η μνήμη του θα φτάνει τα 256 MB. Με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος πάντως, δεν αποκλείεται να έχει υπάρξει κάποια αλλαγή σε αυτά τα χαρακτηριστικά με το αυριανό event της Nokia στο Λονδίνο να αναμένεται με ενδιαφέρον.
Πάντως το video που ακολουθεί, επικεντρώνεται στις αλλαγές που έχουν υπάρξει στο Symbian, οι οποίες έρχονται να διορθώσουν κάποια πολύ μελανά σημεία του λειτουργικού. Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι η εναλλαγή των αρχικών οθονών γίνεται πολύ πιο γρήγορα, ενώ τα widget πλέον να μπορούν να αλλάζουν μέγεθος. Μεγάλες αλλαγές υπάρχουν και στον browser της Nokia, όχι μόνο ως προς την ταχύτητα, αλλά και ως προς το interface. Οι εφαρμογές φαίνεται να ανοίγουν πιο ομαλά και η λαϊκή απαίτηση του QWERTY πληκτρολογίου, επιτέλους υλοποιήθηκε.
Το αυριανό event της φινλανδικής εταιρίας αναμένουμε μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα νέα της μοντέλα, αλλά όπως και να’ χει οι προσθήκες αυτές μοιάζουν με το φιλί της ζωής για τοSymbian και αυτό που μένει να δούμε είναι για πόσο ακόμα καιρό θα μας απασχολεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου