logo2


28/4/11


Τα νέα ακουστικά SE-CL331 της Pioneer μοιάζουν με θείο δώρο ενόψει καλοκαιριού για extreme τύπους, αλλά και λάτρεις της παραλίας που δεν θέλουν να σταματήσουν λεπτό να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική.

Είναι άλλωστε τα πρώτα κλειστού τύπου ακουστικά (τύπου “ψείρας”) που διαθέτουναδιάβροχη προστασία –πρακτικά μπορείτε να βουτήξετε φορώντας τα και φυσικά να τα πλύνετε.

Αντέχουν σε βάθος έως και ενός μέτρου, ενώ το εργονομικό τους design και το ειδικό εξάρτημα εγγυώνται ότι δε θα φύγουν από το αυτί σας με τίποτα, χωρίς όμως να σας ενοχλούν -για την ακρίβεια ούτε καν θα τα νιώθετε.

Το logo της Pioneer εγγυάται και την κορυφαία ηχητική απόδοση ότι μουσική κι αν ακούτε, χάρη στις μονάδες οδήγησης των 9mm. με δυνατότητα αναπαραγωγής συχνοτήτων από 10 Hz έως 20 kHz και αντίσταση 16 Ω, αλλά και το επίχρυσο στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 χιλ. και το καλώδιο OFC με επάργυρους αγωγούς, που διασφαλίζουν άριστη μετάδοση του ήχου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα SE-CL331, αλλά και τα υπόλοιπα ακουστικά της Pioneer μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Intersys. 

Πηγή: t3mag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου