logo2


23/2/14



Αν υπάρχει κάτι για το οποίο δε μπορείς να κατηγορήσεις το Facebook είναι μάλλον η στασιμότητά του. Δε σταματά να εξελίσσεται ή τουλάχιστον να αλλάζει εμφάνιση και να προσθέτει νέες επιλογές.






Μετά τις αλλαγές που έγιναν, με μεγαλύτερη από αυτές το Timeline κατά κόσμον Χρονολόγιο, έρχεται ή τουλάχιστον έτσι φημολογείται από το site TechCrunch, μια νέα κατηγορία με τίτλο Highlights. Στην ουσία πρόκειται για μια υποκατηγορία των φίλων στο Facebook όπου θα παρέχονται συνοπτικά, φιλτραρισμένες πληροφορίες όπως μεγάλες στιγμές στις ζωές τους.




Για παράδειγμα, στη κατηγορία αυτή θα μπορεί κανείς να δει ποιοι φίλοι παντρεύτηκαν πρόσφατα, έκαναν παιδιά, χώρισαν, πήραν πτυχίο, βρήκαν δουλειά κτλπ, χωρίς να χρειάζεται να δουν όλες τις άλλες ειδοποιήσεις όπως προσκλήσεις σε Games από φίλους κ.α.

Άλλο χαρακτηριστικό της δοκιμαστικής αυτής αλλαγής είναι η κατηγορία History στην οποίο ο χρήστης θα μπορεί να δει το ιστορικό αλληλεπίδρασης με άλλους χρήστες. Για παράδειγμα τα Like που έχει κάνει, τα posts σε άλλους κτλπ. Είναι ένας συνδυασμός News Feed με Activity Log.


Το νέο Feature μπορείτε να το δείτε αναβαθμίζοντας την εφαρμογή του Facebook για iOS συσκευές εδώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου