logo2


22/12/10

Οι τέσσερις στους δέκα χρήστες του Internet παίζουν online casual games, δημιουργώντας μια ομάδα 510 εκατομμυρίων ανθρώπων, σύμφωνα με μια νέα αναφορά που δημοσιεύτηκε από το Spil Games, ένα portal για casual games.


Το έγγραφο που δημοσίευσε είναι η “Αναφορά της Κατάστασης του Gaming το 2010” με βάση τα δεδομένα του comScore και τα στοιχεία των ίδιων των 130 εκατομμυρίων ενεργών χρηστών του portal. Με βάση τα αποτελέσματα η Spil Games ισχυρίζεται ότι οι χρήστες που παίζουν online casual games σε όλο τον κόσμο είναι διπλάσιοι από εκείνους που αγόρασαν μία κονσόλα μέσα στο 2010.

“Φέτος είδαμε πραγματικά το casual gaming να ενηλικιώνεται,” είπε ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, Oscar Diele. “Πρωτοπορήσαμε με την HTML5, που έγινε η τεχνολογία επιλογής για το mobile gaming και περιμένουμε μία πρωτόγνωρη ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα μέσα στο 2011. Σκεφτείτε ότι πέντε άνθρωποι το δευτερόλεπτο τρέχουν ένα από τα παιχνίδια μας. Είναι εντυπωσιακό. Είναι σπουδαίο να γνωρίζουμε ότι η ψυχαγωγία που προσφέρουμε αγγίζει τόσο πολύ κόσμο.”

Πηγή: pcmaster.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου