logo2


24/12/10

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η Microsoft είχε αφήσει στην άκρη το gaming στα PCs. Με εξαίρεση την υπηρεσία Games for Windows Live, δεν έκανε τίποτα. Μόνο πρόσφατα ανακοίνωσε το Age of Empires Online, το Microsoft Flight, αλλά και την κυκλοφορία του Fable 3 στα PCs.


Η στρατηγική της μοιάζει να αλλάζει όμως, αφού πρόσφατα μία πηγή μέσα από την εταιρεία ισχυρίστηκε ότι “τα Windows 8 αντιπροσωπεύουν μια νέα, σημαντική ώθηση στο PC gaming από την πλευρά της Microsoft. Ο τομέας του gaming θα είναι ένα κρίσιμο συστατικό για ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα.”

Τονίζουμε ότι ως ιδέα μπορεί να ακούγεται περίφημη, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία φήμη. Ας είμαστε προσεκτικοί, καθώς τέτοιες δηλώσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, λίγο πριν την κυκλοφορία των Vista, που μας άφησαν μόνο με τις ελπίδες. Αξίζει επίσης να βάλουμε στην εξίσωση την υπηρεσία Steam, που έχει γίνει η πιο βασική υπηρεσία του είδους, αφήνοντας πίσω της το Games for Windows Live, αλλά και το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς που έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τα Windows 7 θα θελήσουν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους.

Πηγή: pcmaster

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου