logo2


5/2/11



Δύσκολα θα περάσετε μπροστά από μια βιτρίνα καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών, χωρίς να δείτε τουλάχιστον μια τηλεόραση 3D να διαφημίζει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής.


Όμως, αυτή η τελευταία μόδα της αγοράς, απαιτεί από τον θεατή να φοράει μη κολακευτικά - ακόμη και μη άνετα - γυαλιά 3D.
Έτσι, η Samsung και η Silhouette Eyewear ένωσαν τις δυνάμεις τους για να λύσουν αυτό το δίλημμα, με ένα ζευγάρι γυαλιών 3D που θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι τα φοράτε.
Η Silhouette είναι γνωστή για τις χωρίς σκελετό σχεδιάσεις γυαλιών και το νέο τους μοντέλο, το SSG-3700CR δεν αποτελεί εξαίρεση.
Όπως παρατηρήσαμε και στη CES, όπου πρωτοπαρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο, τα γυαλιά δεν έχουν μεντεσέδες ή βίδες που να διαταράσσουν την λεία σχεδίασή τους και να τα βαραίνουν.
Τα γυαλιά σχεδόν τυλίγονται γύρω από το κεφάλι σας και τα ενεργά 3D διαφράγματά τους επιτρέπουν μειωμένους χρόνους απόκρισης LCD και βελτιώνουν την αντίθεση, δίνοντας στο θεατή μια πιο καθαρή και φωτεινή τρισδιάστατη εικόνα.
Υπάρχει επίσης και ενσωματωμένο Bluetooth, ώστε να μπορούν να φιλτράρουν τις παρεμβολές από άλλες πηγές.
“Για σχεδόν πέντε δεκαετίες τώρα, παράγουμε γυαλιά χωρίς σκελετό ακολουθώντας το δόγμα ‘με ένα ζευγάρι Silhouette η όραση γίνεται μια εμπειρία χωρίς όρια’, μέσω νεωτερισμού και μινιμαλιστικού, εξελιγμένου σχεδιασμού.
Εφαρμόσαμε αυτές τις αρχές και στο σχεδιασμό των νέων 3D γυαλιών με ενεργό διάφραγμα και είμαστε ευχαριστημένοι που βλέπουμε ότι όχι μόνο η όραση, αλλά και η τρισδιάστατη τηλεόραση γίνεται μια πιο ευχάριστη εμπειρία χάρη στη Silhouette” είπαν οι Arnold και Klaus Shmied, συνιδιοκτήτες και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Silhouette.
Τα SSG-3700CR ζυγίζουν 27 γραμμάρια, δηλαδή 25% λιγότερο από προηγούμενα μοντέλα.
Γι’ αυτούς που ανησυχούν για το πως θα φορέσουν τα 3D γυαλιά πάνω από τα κανονικά γυαλιά τους, η Silhouette σχεδιάζει να βγάλει και ένα μοντέλο με φακούς με συνταγή.
Τα SSG-3700CR θα είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο του 2011, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμή τους.

Πηγή: dailytech.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου