logo2


22/2/11

Στα «ψιλά γράμματα» ενός από τα πρώτα tablets που θα βασίζονται στο Android 3.0 Honeycomb, το Xoom, αναφέρεται πως «η υποστήριξη Flash αναμένεται». Και τώρα, η Adobe σχολίασε και επίσημα την απουσία του.

Μετά από την κυκλοφορία «διαφημιστικού υλικού» για την προώθηση του νέου tablet της Motorola, Xoom, αρκετοί πρόσεξαν πως αναγραφόταν ως υποσημείωση με μικρά γράμματα πως «η υποστήριξη Flash δεν θα εμπεριέχεται εξαρχής σε αυτό» και αναμένεται για το κοντινό μέλλον. Σιγά-σιγά αποκαλύφθηκε πως αυτό ισχύει για όλα τα tablets που θα βασίζονται στο Android 3.0 Honeycomb, και η «απουσία Flash» δεν είναι… «προνόμιο» μόνο του Xoom, αλλά του ίδιου του νέου λειτουργικού συστήματος για tablets της Google.

Η Adobe φρόντισε να σχολιάσει και επίσημα αυτή την «απουσία» μέσα από το blog της, αναφέροντας πως μέσα στο 2011 θα κυκλοφορήσουν περισσότερα από 50 tablets που θα παρέχουν «την πλήρη εμπειρία του web» («full web experience» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά) στους αγοραστές τους, συμπεριλαμβανόμενης της υποστήριξης Flash. Το Xoom συγκαταλέγεται σε αυτά, και μπορεί να μην διαθέτει εξαρχής αυτή τη δυνατότητα, αλλά θα την αποκτήσει σε διάστημα λίγων εβδομάδων κατόπιν της κυκλοφορίας του, μέσω ενός «Over The Air» update.



Πηγή: pcw.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου