logo2


9/3/11


H Microsoft ετοιμάζεται για το διάδοχο του Xbox 360
Η εταιρεία αρχίζει τη "στρατολόγηση" τεχνικών για την μελλοντική της κονσόλα. Εντοπίστηκε πρόσφατα μια σειρά αγγελιών της Microsoft, στην οποία η εταιρεία αναζητά πεπειραμένους τεχνικούς hardware και προγραμματιστές, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα εργαστήριά της στο Mountain View της Καλιφόρνιας.

Ο σκοπός του νέου εργαστηρίου θα είναι η σχεδίαση και κατασκευή της μελλοντικής παιχνιδοκονσόλας της εταιρείας, η οποία θα διαδεχτεί το Xbox 360.

Φυσικά μην περιμένετε να έχουμε κάποια είδηση τους επόμενους μήνες, ή ακόμη και τα επόμενα χρόνια, σχετικά με τη νέα κονσόλα, αφού είναι γνωστό ότι η Microsoft έχει σχεδιάσει έναν δεκαετή κύκλο ύπαρξης του Xbox 360 στην αγορά, ο οποίος ξεκίνησε από το Νοέμβριο του 2005, οπότε και πρωτοκυκλοφόρησε.

Φυσικά, εδώ παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός: αν η Sony παρουσιάσει πρώτη ένα "Playstation 4", ή κάποια άλλη εταιρεία αρχίσει να απειλεί σοβαρά την κυριαρχία της στο χώρο, τότε δεν αποκλείεται να επισπεύσει τις ενέργειές της. Πολλοί επισημαίνουν ότι τα μελλοντικά tablets, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το iPad 2, θα έχουν ολοένα και βελτιωμένα 3D graphics, τα οποία θα αρχίσουν σύντομα να φτάνουν τα επίπεδα των desktop παιχνιδοκονσολών.


Πηγή: techout.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου