logo2


15/3/11

 

Μετά τις πρόσφατες αναφορές ότι η Microsoft σύντομα θα σταματήσει τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας του Zune και θα τις αντικαταστήσει με νέες, το All About Microsoft έχει αποκαλύψει τι μπορεί να είναι η απάντησης της Microsoft στο iTunes της Apple και ουσιαστικά ο διάδοχος του
Zune.
Όπως ισχυρίζεται το γνωστό blog ο τομέας ψυχαγωγίας και συσκευών της Microsoft αναπτύσσει επί του παρόντος μία νέα σειρά από υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Αυτές οι υπηρεσίες, με κωδικό όνομα "Ventura", λέγεται ότι είναι εστιασμένες στην αναζήτηση και ανεύρεση περιεχομένου μουσικής και βίντεο, λίγο πολύ όπως στο Zune.

Το All About Microsoft επίσης αποκαλύπτει και μία καταχώρηση για θέση εργασίας στη Microsoft με αναφορά στο Ventura. "H ομάδα περιεχομένου των υπηρεσιών Ventura αναζητεί Μηχανικό Ανάπτυξης Λογισμικού με υψηλά κίνητρα για να βοηθήσει στην καθοδηγήσει νέων καινοτομικών υπηρεσιών", όπως αναφέρει η περιγραφή της θέσεως εργασίας. Συνεχίζει λέγοντας "Στη θέση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε στην επιλογή κατεύθυνσης και στην καθοδήγηση καινοτομιών σε μερικές από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες περιεχομένου. Σκεφτείτε μεγάλη κλίμακα. Σκεφτείτε Azure. Ως ομάδα web και υπηρεσιών, στόχος μας είναι η γρήγορη κυκλοφορία, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα".


Πηγή:bgr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου