logo2


15/11/10

commodore_cr.pngΘυμάστε τον παλιό καλό σαςCommodore 64 ή αν δεν είχατε εσείς εκείνον του φίλου σας; Αν ναι, τότε θα πρέπει να διαβάσετε αυτή την είδηση, αφού η Commodore μπορεί να έχει αρκετά χρόνια που έκλεισε, το όνομα της όμως στο home computing παραμένει ακόμα και στις ημέρες μας, για τους παλαιότερους τουλάχιστον, ένας θρύλος.
Το όνομα αυτό λοιπόν φαίνεται πως αγόρασε μια αμερικάνικη εταιρεία η οποία σκοπεύει πολύ σύντομα να ξεκινήσει τις πωλήσεις του ... σύγχρονου Commodore.
Η μορφή του είναι λίγο χοντροκομμένη για τα γούστα μας, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι σε ένα πληκτρολόγιο κατάφεραν να κλείσουν ένα πλήρες PC.
Αν το σκέφτεστε ήδη, μπορείτε να το παραγγείλετε με Intel Core 2 Duo ή με Intel Core 2 Quad επεξεργαστές, 2 ή 4 GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο από 80GB μέχρι και 2TB σε χωρητικότητα και λειτουργικό σύστημα Windows 7 - όποια έκδοση σας κάνει κέφι.
H Commodore λοιπόν υποστηρίζει πως το νέο της σύστημα εκτός από Windows 7, είναι σε θέση να υποστηρίξει Ubuntu Linux αλλά και Mac OS, το οποίο όμως δεν το υποστηρίζει η εταιρεία, σε μια μάλλον σοφή κίνηση για να μην γνωρίσουν τους δικηγόρους της Apple.
Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται η τιμή του, ενώ την 1η Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο τοonline κατάστημα της Commodore για να συνθέσετε και να παραγγείλετε το δικό σας σύστημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου