logo2


18/11/10

Η TorrentFreak θέλοντας να τονίσει κάτι που είναι ήδη γνωστό, από πολλούς, αναφέρει το γεγονός ότι, αν ψάχνουμε για ένα συγκεκριμένο torrent, κοιτάζοντας στο The Pirate Bay, ίσως να μην είναι και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, σε αντίθεση με τη γνωστή μας Google, όπου έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Αρκετές χώρες και οργανισμοί, όπως η MPAA και RIAA έχουν προσπαθήσει να το «διορθώσουν» αυτό, παίρνοντας αυτό το προνόμιο από την Google. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι πως η TorrentFreak επισημαίνει, ότι οι προτάσεις αναζήτησης της Google, καθώς πληκτρολογείτε για μια αναζήτηση στο αντίστοιχο πλαίσιο, παρουσιάζει το torrent στις προτάσεις.
Είναι αρκετά ενδιαφέρον, αλλά η Google<…>
δεν προωθεί την πειρατεία, απλώς υποδεικνύει στη αναζήτηση τη λέξη torrent, καθώς είναι αρκετά δημοφιλής. Ωστόσο, είναι επίσης αλήθεια ότι τα αποτελέσματα διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Για παράδειγμα, ένα παρόμοιο τεστ στη Γερμανία φέρνει το streaming πρώτο και το Rapidshare δεύτερο. Φαίνεται ότι το Rapidshare είναι πιο δημοφιλές για την λήψη αρχείων στη Γερμανία.

google search torrent files Στη Google γίνεται η καλύτερη αναζήτηση torrent






Πηγή: secnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου