logo2


19/11/10


Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι οι χρήστες θα μπορούν να εισέρχονται στην υπηρεσία MySpace χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του Facebook. Έτσι, στην αρχική σελίδα τουMySpace θα υπάρχει ένα κουμπί Facebook με το οποίο θα ενεργοποιούνται διάφορες λειτουργίες και τρόποι επικοινωνίας μεταξύ των δύο κοινωνικών δικτύων.
Η συνεργασία αυτή ονομάζεται “Mashup with Facebook” και οι χρήστες που συνδέονται μέσω τουFacebook θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιοποιούν τα likes και τα ενδιαφέροντα τους, βρίσκοντας ακόμα πιο εύκολα τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Ακόμη, το MySpace σχεδιάζει να ενσωματώσει τα “Likebuttons στη σελίδα του, και με αυτό τον τρόπο τα αντίστοιχα Likes θα εμφανίζονται και στο Facebook.
Από την κίνηση αυτή βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Πρώτον, η επίσημη αναγνώριση από την πλευρά του MySpace ότι το Facebook βρίσκεται στην κορυφή των κοινωνικών δικτύων, και δεύτερον, ότι τοMySpace θα καταφέρει να αποκτήσει ένα τεράστιο νέο κοινό που θα ασχολείται με το περιεχόμενο του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου