logo2


21/11/10

Μια νέα σειρά από τηλεοράσεις με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το Internet ενόσω παρακολουθούν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς θα "τρέχουν" στο νέο λειτουργικό σύστημα της Google, Google TV, παρουσίασε
ηSony. Μάλιστα, με τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις, οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να κάνουν περίπου τα πάντα που κάνουν και με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Μεταξύ άλλων, θα μπορούν να ανεβάζουν μηνύματα στο Twitter, να κάνουν stream ταινίες, να πληροφορούνται τα πιο πρόσφατα νέα, να διαβάζουν και να απαντούν στα e-mail τους κ.ο.κ. Επιπλέον, μια μηχανή αναζήτησης της Google, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στην οθόνη της τηλεόρασης, θα μετατρέψει σε πραγματικά εύκολη υπόθεση το ψάξιμο και εύρεση των ωρών έναρξης των τηλεοπτικών προγραμμάτων, να παρακολουθήσουν ψυχαγωγικά προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα σε έναν ψηφιακό εγγραφέα βίντεο κ.ά.

Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις Sony που ενσωματώνουν επίπεδη οθόνη HDTV, διατίθενται σε τέσσερα μεγέθη (24, 32, 40 και 46 ίντσες), ενώ η τιμή τους κινείται από τα 600 μέχρι και τα 1.400 δολάρια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου