logo2


21/11/10

Η Razer δε σταματά να μας εκπλήσσει με τη φαντασία των μηχανικών της, οι οποίοι σχεδιάζουν όλο και πιό απίθανα περιφερειακά για gamers. Αυτή τη φορά δεν είναι κάποιο ποντίκι ή πληκτρολόγιο, αλλά ένα keypad, ονόματι Nostromo.

Το Nostromo είναι ίσως το πιό πλούσιο σε χαρακτηριστικά από τα περιφερειακά πού έχουμε δεί το τελευταίο διάστημα. Έχει 16 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, αλλά δεν σταματά εκεί! D-pad οκτώ κατευθύνσεων, επίσης προγραμματιζόμενο, αλλά και μία ροδέλα αυξάνουν κατά πολύ τη χρησιμότητα αυτής της συσκευής. 

Η ειδική σχεδιάσή του το καθιστά ιδανική για τους gamers, οι οποίοι ζητούν ακρίβεια στις κινήσεις αλλά παράλληλα άνεση και εργονομία, ενώ το wrist pad είναι ρυθμιζόμενο για να το φέρετε στα μέτρα σας! Μπορείτε να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ έως και οκτών διαφορετικών keysets, να αποθηκεύσετε έως και 20 διαφορετικά profiles, αλλά και macro-εντολές απεριόριστου μήκους! Το software της Razer δίνει αρκετές επιλογές αλλά παραμένει απλό στη χρήση, ενώ τέλος, το Nostromo είναι φωτιζόμενο τόσο στα πλήκτρα, όσο και στη ροδέλα, για gaming ακόμη και σε συνθήκες σκότους.

Για όλα τα παραπάνω, τα σχεδόν 70 ευρώ της τιμής του ίσως δεν είναι πολλά, αν και ουσιαστικά τόσο κοστίζει ένα καλό gaming mouse. Με τις δυνατότητές του πάντως, το Nostromo μπορεί άνετα να γίνει το "έτερο ήμισυ" του ποντικιού και να καταλάβει το ελεύθερο χέρι σας. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Razer.

Πηγή: pcmaster

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου