logo2


21/12/10

The (successful?) Apple TV.Αυτό είναι το νούμερο στο οποίο ανέρχεται ο αριθμός των Apple TV box set της Apple. Ήταν χόμπι για κάποιον να θέλει να αποθηκεύει σειρές και ταινίες στον σκληρό του Live απο τη TV λέει ο Steve Jobs. Πλέον δεν έχει να κάνει με χόμπι μιας και με το νέο πακέτο του οποίου η τιμή ανέρχεται
στα 100$ δε περιέχει ενσωματωμένο δίσκο αφού πλέον όλοι αρκούνται στο Streaming. To καλά με τη συσκευή είναι πως μπορείς σε πολύ χαμηλή τιμή να νοικιάσεις ταινίες και να τις δεις εκείνη τη στιγμή στο σαλόνι σου, καθώς επίσης να κάνεις streaming όλα τα περιεχόμενα του υπολογιστή ή ακόμη και του κινητού σου. Υπηρεσίες που υποστηρίζονται είναι το κατέβασμα podcats και μουσικής μια και συνδέεται με το iTunes,Νetflix και Flickr.


Παρακάτω βλέπουμε τη παρουσίαση που έκανε ο Steve Jobs. Όπως ο ίδιος λέει το προηγούμενο μοντέλο δεν ήταν και μεγάλη επιτυχία. Απ'ότι μας λένε τα νούμερα τα πράγματα άλλαξαν και μάλλον δικαίως αφού από τη πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας μιας ταινίας στο cinema θα μπορείς να τη δεις στο σαλόνι σου σε High Definition ποιότητα με περίπου 4 ευρώ.




 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου