logo2


21/12/10

LG Optimus 2X Η LG λανσάρει το Optimus 2X, το πρώτο Dual Core Smartphone στον κόσμοΤα Dual-core smartphones χαρακτηρίζονται ως το μέλλον της βιομηχανίας smartphone και τώρα επιτέλους θα τα δοκιμάσετε με το νέο 2X Optimus της LG.Είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με
dual-core proccesor – 1 GHz Nvidia Tegra 2 – διαθέτει επίσης μια οθόνη 4-ιντσών WVGA, 8 GB μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης έως 32 GB μέσω κάρτας μνήμης microSD), 1.500 mAh, μια κάμερα πίσω 8 -megapixel με 1080p δυνατότητες εγγραφής και μια κάμερα μπροστά 1.3-megapixel για βίντεο κλήσεις.
Έχει επίσης μετρητή επιτάχυνσης, αισθητήρα, καθώς και μια θύρα micro-USB. Υποστηρίζει HDMI mirroring, to οποίo σας επιτρέπει να επεκτείνετε το περιεχόμενο σε εξωτερικές οθόνες με ποιότητα full HD. Το τηλέφωνο μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με συμβατές συσκευές, όπως HD τηλεοράσεις.
To LG 2X Optimus θα είναι η αρχή του Android 2.2 αλλά αργότερα θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του OS, Android 2.3. Η συσκευή θα διατεθεί στην Ν. Κορέα τον επόμενο μήνα, και αργότερα θα κυκλοφορήσει και στις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη και την Ασία.
Πηγή: secnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου