logo2


21/1/11

Παλαιότερα σας είχαμε παρουσιάσει μια λίστα με τα καλύτερα free antivirus που κυκλοφορούν. Τώρα λοιπόν σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα προγράμματα προβολής ταινιών για τον υπολογιστή σας! Ένα πλεονέκτημα των παρακάτω προγραμμάτων είναι η υποστήριξη όλων των video formats που κυκλοφορούν στο internet καθώς και η ενσωμάτωση υποτίτλων με ένα απλό drag-n-drop.






selection of supported formatsΑρχικά λοιπόν έχουμε το VLC player το οποίο είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα (Windows,Linux,Mac OS) και μπορεί να αναπαράγει όλα τα video codecs.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ










Στην συνέχεια έχουμε το Gom Player που είναι αποκλειστικά για Windows και είναι αρκετά ελαφρύ.Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι μερικές φορές χρειάζεται να κατεβάσετε επιπλέον codecs για την αναπαραγωγή μερικών ταινιών Blu-Ray.
Κάντε click εδώ για να το κατεβάσετε










Τέλος σας παρουσιάζουμε το K-lite codec pack. Με αυτό θα μπορείτε να δείτε το 99% ταινιών που κατεβάζετε από το Internet και σίγουρα δεν θα συναντήσετε κάποιο πρόβλημα όσο αφορά τα video formats.Οπότε σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Θα το βρείτε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου