logo2


27/1/11

Η Microsoft έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια συσκευές Windows Phone 7 μέσω των διαφόρων συνεργατών της κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η εταιρεία δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των συσκευών που έχουν πουληθεί αφού οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας δεν είναι υποχρεωμένοι να παράσχουν στην εταιρεία τους κωδικούς ενεργοποίησης και τα στοιχεία των πωλήσεων.
Παρ’ όλα αυτά ενώ οι πωλήσεις δεν είναι ιδιαίτερα εξαιρετικές, τα καλά νέα είναι ότι το ποσοστό ικανοποίησης στην Microsoft είναι σε υψηλά επίπεδα.


«93% των πελατών μας είναι ικανοποιημένοι ή και πολύ ικανοποιημένοι από το Windows Phone 7, και το 90% θα συνιστούσε τα συγκεκριμένα τηλέφωνα σε τρίτους. Κάνουμε πράγματα για να προσελκύσουμε τους ανθρώπους σε αυτό το σημαντικό πράγμα, και αυτοί που το έχουν βιώσει, το αγαπούν», δήλωσε στo CNET ο Greg Sullivan, ανώτερος διευθυντής προϊόντων στο Windows Phone 7.
Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι είχε πουλήσει 1,5 εκατομμύρια Windows Phone 7 συσκευές σε έξι εβδομάδες. Η κυκλοφορία των εν λόγω συσκευών ξεκίνησε στις 21 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου για την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. αντίστοιχα. Με άλλα λόγια η εταιρεία πούλησε άλλες 500.000 συσκευές μέσα σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. 



Πηγή: adslgr.com

















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου