logo2


5/1/11

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  viananox2.jpg Εμφανίσεις:  0 Μέγεθος:  51,2 KBΗ VIA είναι γνωστή για τους επεξεργαστές της σε συστήματα embedded κι όχι σε επεξεργαστές desktop ή laptop, στην αγορά των οποίων κυριαρχεί η AMD και η Intel. Με το νέο επεξεργαστεί Nano X2, η VIA προσδοκά να αποσπάσει μερίδιο αγοράς από τις προαναφερθείσες εταιρείες, εισάγοντας στην αγορά έναν επεξεργαστή ειδικά σχεδιασμένο για χαμηλής κατανάλωσης desktop, φορητούς υπολογιστές και συστήματα all-in-one.

Ο Nano X2 εμπεριέχει δύο πυρήνες Isaiah, κατασκευάζεται με τεχνολογία 40nmκαι είναι συμβατός με πλατφόρμες που υποστηρίζουν τον αρχικό μονοπύρηνο Nano, καθώς και τους επεξεργαστές VIA C7, C7-M και VIA Eden. Επίσης είναι συμβατός με όλους τους επεξεργαστές media της VIA, καθώς και με τα media chipset, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων VIA VX900, VIA VN1000. 

Πρόκειται για επεξεργαστή βελτιστοποιημένης ενεργειακής απόδοσης, με πλήρη υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων 64bit, του σετ εντολών SSE4, της τεχνολογίας VT CPU virtualization και του συστήματος ασφαλείας PadLock της VIA.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα δείγματα του Nano X2 είναι ήδη διαθέσιμα για τους κατασκευαστές μητρικών καρτών και για τους OEM, ενώ τα πρώτα συστήματα που θα φέρουν τους νέους επεξεργαστές θα φτάσουν στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Η VIA δεν έκανε αναφορά για τις εταιρείες που θα υποστηρίξουν τα νέα συστήματα της VIA.



Πηγή: adslgr.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου