logo2


11/1/11

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το Nexus S της Samsung, το οποίο διατίθεται με εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Android (2.3), είναι μια ευέλικτη συσκευή. Ήδη έχουμε δει τη συσκευή να τρέχει MeeGo, αλλά η αναβάθμιση συνεχίζεται. Τώρα πλέον μπορεί να τρέχει Ubuntu. Ο προγραμματιστής Steven Troughton-Smith ακολούθησε την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για το MeeGo, αλλά αυτή τη φορά εστίασε την προσοχή του στο Ubuntu.


Το Nexus S, παρά τη δυνατότητα να τρέχει διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, δεν αποτελεί την ιδανική συσκευή, και δεν θα σας συνιστούσαμε να πειραματιστείτε μόνοι σας με το καθημερινό σας τηλέφωνο. Ο Troughton-Smith σημειώνει ότι μια ...παρενέργεια της απόπειράς του, ήταν να μη δουλεύει η οθόνη αφής. Διαπίστωσε όμως ότι η αιτία του προβλήματος βρίσκεται στον πυρήνα του λειτουργικού και ευελπιστεί σε σύντομη αποκατάσταση.


Ο Troughton-Smith χρησιμοποίησε το ίδιο CD που είχε χρησιμοποιήσει και για το HD2 αλλά ακολούθησε τη διαδικασία που είχε ακολουθήσει στην εγκατάσταση του MeeGo. Αν και υπάρχουν οδηγίες που περιγράφουν τη διαδικασία, θα συνιστούσαμε προσοχή πριν επιχειρήσετε κάτι παρόμοιο.



Πηγή: dailytech

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου