logo2


11/1/11

Η Activision Blizzard ανακοίνωσε ότι το World of Warcraft: Cataclysm, το τρίτο expansion του πιο δημοφιλούς με συνδρομή MMORPG, έγινε το πρώτο παιχνίδι για PC με τις περισσότερες πωλήσεις κατά τον πρώτο μήνα. Με βάση τις εσωτερικές αναφορές της εταιρείας και τις εκθέσεις από τους βασικούς συνεταίρους διανομής, η εταιρεία πούλησε περισσότερα από 4,7 εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού κατά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του.


Ο αριθμός αυτός δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από εκείνο ο οποίος εκφράζει τις πωλήσεις του παιχνιδιού κατά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του που έφτασε τα 3,3 εκατομμύρια αντίγραφα και το κατέστησε το γρηγορότερο σε πωλήσεις παιχνίδι για PC κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Το World of Warcraft: Cataclysm διατέθηκε ταυτόχρονα στις αγορές των Η.Π.Α., του Καναδά, του Μεξικού, της Αργεντινής, της Χιλής, της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας στις 7 Δεκεμβρίου. Μετά από δύο μέρες έγινε διαθέσιμο και στην Κορέα (και στις περιοχές της Ταϊβάν), στο Χονγκ Κονγκ και στο Μακάο.



Ο Mike Morhaime, CEO και συνιδρυτής της Blizzard Entertainment δήλωσε:

«Δημιουργήσαμε χιλιάδες νέα quests, εισάγαμε νέα εδάφη προς εξερεύνηση και ανανεώσαμε εκτενώς τον κόσμο για το World of Warcraft: Cataclysm, κάνοντας το το πιο μεγάλο και φιλόδοξο expansion μέχρι στιγμής. Είμαστε έκπληκτοι από την υποστήριξη της κοινότητας και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για το συνεχές πάθος τους και που βοήθησαν να φτάσει το Cataclysm σ’ αυτό το νέο ορόσημο».


Πηγή: adslgr.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου