logo2


16/2/11

Το Macuser έχει την είδηση της ημέρας με μία αποκλειστικότητα που θα συζητηθεί πολύ!
Εχτές, η Apple προέβη σε αλλαγή των όρων χρήσης του iTunes Store, περιλαμβάνοντας ένα νέο τμήμα που αφορά τις ενοικιάσεις ταινιών!

Μέχρι και σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι δυνατή η αγορά ή ενοικίαση ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών όπως στο αμερικάνικο store για λόγους δικαιωμάτων, ωστόσο η προσθήκη των νέων αναφορών στους όρους χρήσης του iTunes Store δείχνει ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει σύντομα…
Οι όροι αναφέρουν:
(ix) Ενοικιάσεις Ταινιών
(α) Μπορείτε να παρακολουθήσετε ενοικιασμένες ταινίες μόνο σε μία συσκευή τη φορά. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με την Υπηρεσία όταν μεταφέρετε ενοικιασμένες ταινίες, και μπορείτε να το κάνετε μόνο μεταξύ του υπολογιστή σας και άλλων συμβατών συσκευών. Ενοικιασμένες ταινίες μέσω του Apple TV ή iPad σας δεν μπορούν να μεταφερθούν. Εάν μεταφέρετε μια ταινία σε μια συμβατή συσκευή και στη συνέχεια χρησιμοποιείσετε την Υπηρεσία για την αποκατάσταση (restore) της εν λόγω συσκευής, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις> Επαναφορά (reset)> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων στην εν λόγω συσκευή, η ταινία θα διαγραφεί οριστικά.
(β) Έχετε τριάντα (30) ημέρες από τη καταφόρτωση/download μιας ταινίας για να ξεκινήσετε την προβολή. Μόλις ξεκινήσετε την προβολή, έχετε σαράντα οκτώ (48) ώρες για να ολοκληρώσετε την προβολή της ταινίας. Η διακοπή, παύση, ή την επανέναρξη μιας ταινίας δεν επεκτείνει το διαθέσιμο χρόνο για την προβολή.


Update: Ο χρήστης laserscout του iPhoneHellas forum έχει ανοίξει από εχτές το αντίστοιχο topic… σας περιμένουμε για συζήτηση και σχολιασμό: Ταινίες στο Ελληνικό iTunes Store;


Πηγή: iphonehellas.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου