logo2


6/3/11


Το SlimDrivers είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σαρώνει τον υπολογιστή σας για να ανιχνεύσει οδηγούς συσκευών που λείπουν ή που είναι παλιότερες εκδόσεις και σας προτείνει αναβαθμίσεις για να κατεβάσετε. Θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τους οδηγούς χειροκίνητα (έναν , έναν) κατευθείαν μέσα από το πρόγραμμα.


Στην θεωρία , οι ενημερωμένοι οδηγοί θα κάνουν το PC να λειτουργεί καλύτερα , καθώς οι νεώτεροι οδηγοί είναι βελτιωμένοι και συνεργάζονται καλύτερα με το υπόλοιπο λογισμικό του υπολογιστή σας. Αλλά το SlimDrivers βοηθά και να διορθώσετε και περιπτώσεις που ο οδηγός που χρησιμοποιείτε για την συσκευή στο σύστημα σας είναι λανθασμένος (και προκαλεί προβλήματα).
Το πρόγραμμα δούλεψε περίφημα σε ένα φορητό υπολογιστή με καινούργια εγκατάσταση Windows XP και χρειάστηκε να κατεβάσω κάθε είδους οδηγούς.
Υπέρ του προγράμματος είναι: 
  • Το πρόγραμμα είναι πολύ χρήσιμο για καινούργιες εγκαταστάσεις windows, ειδικά αν δεν θέλετε να ψάχνετε μόνοι σας όλους τους οδηγούς που θα χρειαστούν ενημέρωση.
  • Έχει εξαιρετική ικανότητα να σαρώνει και να βρίσκει τους διαθέσιμους οδηγούς για ενημέρωση.
  • Μπορεί να δημιουργεί σημεία επαναφοράς του συστήματος για κάθε οδηγό που εγκαθιστά, εκτός αν έχετε απενεργοποιημένη την λειτουργία αυτή.
Κατά του προγράμματος:
  • Δεν προσφέρει αρκετές πληροφορίες για τους νέους οδηγούς,
  • Δεν παρέχει πληροφορίες για τους παλιούς οδηγούς
  • Πολλές από τις προτεινόμενες ενημερώσεις δεν αφορούν το δικό σας PC, μερικές ενημερώσεις οδηγών αφορούν θέματα σε PC άλλων κατασκευαστών. Αυτό σημαίνει ότι αν και θα λάβετε μια ενημερωμένη έκδοση, μπορεί να μην την χρειάζεστε.
  • Σας υποχρεώνει μα κατεβάζετε και να εγκαθιστάτε τους οδηγούς έναν, έναν.
  • ΤΑ σημεία επαναφοράς του συστήματος δεν θα δημιουργηθούν αν τα έχετε απενεργοποιημένα,αλλά δεν σας ειδοποιεί για αυτό. Έτσι μπορεί να νομίζετε ότι θα έχετε την ευκαιρία να αναιρέσετε την εγκατάσταση , ενώ δεν θα μπορείτε.
Θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αν έχετε προβλήματα σταθερότητας, ή συσκευές που το σύστημα δεν αναγνωρίζει. Καλό θα είναι να μην το χρησιμοποιήσετε απλά για να ενημερώσετε τους οδηγούς, γιατί μερικές φορές μπορεί να προκληθούν παράπλευρα προβλήματα.
Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα από την ιστοσελίδα του , είναι συμβατό μεWindows XP, Vista και 7.

Πηγή: dailytech.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου